2013 m. gegužės 16 d., ketvirtadienis

Kaip išsirinkti pavasarinę striukę?


Pagaliau atėjo metas mesti šalin šiltus kailinius ir atnaujinti savo garderobą. Kai pavasarinė saulė šitaip maloniai šildo, norisi tinkamai pasitikti atėjusį pavasarį, o tai geriausia padaryti atnaujinant savo garderobą. Pavasarį aplink pamatome daug ryškių spalvų, todėl norime ir ryškių drabužių. Viena iš svarbiausių pavasarinio garderobo dalis yra pavasarinė striukė. Taigi, kaip ją išsirinkti?

Pirmiausia, norime, jog mūsų pasirinkta striukė būtų madinga. Dėl to svarbu išsiaiškinti, kokie modeliai madingi būtent šį pavasarį. Šio pavasario sezono striukės modelis yra lengvas ir patogus, todėl ją rinkdamiesi galime ieškoti patogiausio sau, o ne patraukliausio aplinkiniams varianto. Tokio modelio striukių pasirinkimas gana platus, kadangi vienam žmogui patogi ilga, kitam – trumpa, trečiam – vidutinio ilgio striukė. Rinkdamiesi šio svarbaus apdaro ilgį atsižvelkite į tai, kokie jūsų regione būna pavasariai – vėsūs ar šilti.

Jeigu ten, kur gyvenate vyrauja vėsūs pavasariai nepatartina rinktis itin trumpos pavasarinės striukės, kadangi pavasaris - tai laikas, kuomet reikia džiaugtis gamtos atgimimu, o ne gulėti lovoje dėl ligos, kurią gali įtakoti per trumpa striukė ir vėsus vėjas. Kadangi šį sezoną madingos patogios striukės, jos gali būti visiškai paprastos, laisvokos ir dėl to reikia atkreipti dėmesį į smulkias, rūbą pabrėžiančias detales.

Kiekvienas turėtų suprasti, jog paprastą, tačiau turinčią išskirtines detales, striukę galima pritaikyti įvairiose situacijose, ją galima dėvėti beveik visur, o štai iššaukianti, ekstravagantiška striukė neturės tokio plataus panaudojimo spektro.

Jeigu jūs esate taupus žmogus ir nemėgstate pirkti naujo rūbo kiekvieną sezoną, renkantis pavasarinę striukę turėtumėte pagalvoti apie tai, kokia ji turėtų būti, jog išliktų madinga ne vieną sezoną. Toks žmogus turėtų į striukės pasirinkimą žvelgti labai atsakingai, kadangi renkasi rūbą ne vienam pavasariui. Tačiau svarbu žinoti, jog ne visada tai kas madinga tinka tau.

Vienam žmogui gali tikti ryški, figūrą pabrėžianti striukė, o kitas gali atrodyti daug gražiau su laisvoka, šiek tiek laisvesne striuke. Jeigu renkatės rūbą ilgam, pasiimkite su savimi draugą, kuris, matydamas kaip atrodote iš šalies, galėtų patarti. Juk ši striukė jums tarnaus ne vienerius metus, todėl ji turi jums puikiai tikti.

Pavasarinė striukė yra neatsiejama kiekvieno garderobo dalis, todėl renkantis ją turėtumėte atsižvelgti į tai, kaip su ja atrodote. Tai kas gražiai atrodo ant gatvėje sutikto žmogaus, gali visiškai netikti jums, todėl prieš perkant patinkantį rūbą būtinai jį pasimatuokite, paklauskite aplinkinių patarimo. Svarbu suprasti, jog šį jūsų rūbą matys visi, o juk jūs nenorite, kad žmonės juoktųsi dėl netinkančio apdaro. Tad būkime gražūs ir madingi!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą