2013 m. gegužės 21 d., antradienis

Vyriškos striukės - apranga vėsesniam metų laikui


Spustelėjus šaltukui, nepamainomu drabužiu vyrams tampa striukės. Vyriškos striukės karaliauja tarp visų lauko drabužių, o šių striukių kainų įvairovė mirgėte mirga - nuo pusės šimto iki keliasdešimt tūkstančių litų.
Pirkti internetu labai patogu ir paprasta. Perkant tokiu būdu nereikia vargintis vaikščiojant parduotuvėse žmonių spūstyse sezono metu, sugaišti daugybę laiko apžiūrinėjant visas prekes. Tuo tarpu namuose prie kompiuterio galima rasti begalę internetinių pasiūlymų. Belieka išsirinkti patinkantį drabužį, užsisakyti jį ir laukti savojo pirkinio paštu ar per kurjerį.
Internetu galima užsisakyti visų tipų drabužius, nuo vyriškų striukių, šortų, bridžų, vyriškų kelnių iki viršutinių drabužių, tokių kaip vyriški džemperiai, megztiniai, vyriški marškinėliai, marškiniai, paltai ir batai. Internetinės parduotuvės taip pat siūlo vyriškų aksesuarų, tokių kaip piniginės, kepurės, laikrodžiai, kaklaraiščiai, sagės, diržų sagtys ar patys diržai. Tačiau šalia prekių asortimento svarbu pažymėti ir tai, jog internetinėse parduotuvėse prekės beveik kasdien atnaujinamos, todėl toks būdas apsipirkimui kur kas palankesnis.
Daugeliui žmonių žodis striukė siejasi su žiema. Tačiau šis drabužis - tai puiki išeitis norint apsisaugoti nuo šalčio ne tik žiemą, bet ir ankstyvo pavasario ar vėlyvo rudens dienomis. Taip pat tai puikus pasirinkimas ir šaltą vasaros vakarą. Todėl vyriškų striukių pasirinkimas labai platus - su pūkų užpildu (idealus pasirinkimas žiemos sezonui, norint jaustis maksimaliai komfortiškai ir šiltai), vandeniui atsparios striukės, striukės su 100% poliamido, puikiai apsaugančios nuo lietaus ir vėjo, medvilnės, poliesterio striukės, tinkančios dėvėti vėsesnėmis vasaros dienomis, striukės su pamušalu, be jo, nesiglamžančios, su gobtuvais, lengvos, patogios sportuoti ar idealiai tinkančios apšilimui prieš treniruotes, slidinėjimo, odinės striukės... Vardinti ko gero galima būtų ir toliau, tačiau vyriškų striukių pasirinkimas akivaizdus.
Kalbant apie striukių kainą, reikėtų paminėti ir aplinkybes, nuo kurių ji priklauso. Tai gali būti striukės pagaminimo šalis, prekinis ženklas, medžiagos iš kurių ji pagaminta, modelis ir nemažai kitų smulkių aplinkybių, į kurias pirkėjai dažniausiai neatkreipia dėmesio.
Nike, Regatta, Adidas, Airwalk, Kangol, Rocawear, Hardcore, Lee Cooper, Everlast, Campri, Reebok, Puma, Lonsdale ir daugybės kitų dar neišvardintų prekinių ženklų vyriškos striukės yra brangesnės nei šių ženklų neturinčios. Tačiau šių prekinių ženklų gaminiai smarkiai skiriasi ir prekių kokybe. Tad norint įsigyti kokybiška prekę, reikėtų nepagailėti lėšų investuojant į norimą drabužį.
Ne paslaptis, jog Adidas ir Puma - du žinomiausi sportinių drabužių prekiniai ženklai. 1920 m. vokietis Adi Dassler pagamino pirmuosius sportinius batelius, o jau po aštuonerių metų Amsterdamo olimpinėse žaidynėse atletai startavo su Adidas sportiniais bateliais. Tiesa, pradžioje tai buvo viso labo dviejų brolių kompanija, tačiau 1948 m. Adolfas ir Rudolfas oficialiai nutraukė bendrą veiklą. Rudolfas įkūrė dabar visiems žinomą kompaniją Puma ir iškėlė iki šiol neblėstančią dilemą: ką pasirinkti „tris juostas“ ar „šuoliuojančią katę“. Praėjo daugiau kaip aštuoniasdešimt metų sėkmingo kompanijos klestėjimo. Ilgainiui Adiddas ir Pumos kompanijos neapsiribojo tik sportiniais bateliais. Šių ženklų pavadinimu imti kurti įvairūs sportiniai drabužiai: kelnės, džemperiai, sportiniai kostiumai, vyriškos striukės, moteriški lauko ir sportiniai drabužiai.
Adidas prekės ženklas šifruojamas dvejopai: Adi Dassler arba tiesiog All Day I Dream About Sports (liet. Visą dieną svajoju apie sportą). Svajojančių apie Adidas išties daug ir ne tik tarp sportininkų . Šio prekės ženklo apranga ir avalyne kūrybingai kasdienį garderobą paįvairina pasaulinio garso dainininkai, aktoriai ir kitos įžymybės.

1 komentaras: