2013 m. liepos 19 d., penktadienis

Trumpalaikė nuoma Vilniuje – pasirinkimo galimybės

Trumpalaikė nuoma Vilniuje ar kuriame kitame Lietuvos mieste – puikus pasirinkimas keliaujantiems, studijuojantiems, poilsiaujantiems, turintiems verslo reikalų ar tiesiog norintiems ramybės ir privatumo. Nelygu, ar norite apsistoti, ar ieškote patalpų renginiui, paslauga ta pati, tačiau kaip ir visur, yra savų niuansų. Kadangi trumpalaikė nuomaVilniuje domina daugelį atvykstančių žmonių, apsišarvuokite kantrybe ir pasiruoškite ieškoti, arba ieškokite už tam tikrą atlygį galinčio padėti tarpininko.
Išsinuomoti butą ar kambarį nėra sudėtinga, tačiau pasiūlai išliekant tokiai pačiai arba net mažėjant, kyla ir nuomos kaina. Natūralu, jog Vilniaus senamiestyje esančių butų ar kitos paskirties patalpų nuoma gerokai brangesnė nei kiek toliau už miesto ribų esančių objektų. Žinoma, brangesni yra rekonstruoti butai, nes išlaidos remontui padengiamos nuompinigiais. Taip pat kainą lemia kambarių skaičius. Jei norite nuomoti dviejų ar trijų kambarių butą, sumokėsite žymiai daugiau, nei už vieną kambarį, tačiau būsite „pats sau šeimininkas“. Norėdami sutaupyti, galite nuomoti vieną kambarį, bet tuomet teks naudotis bendru tualetu, vonia ir virtuve. Vis gi, už vieną parą sumokėsite vos keliasdešimt litų. Taigi, mažiau patogumų – žemesnė kaina.
Tuo tarpu norintys prabangos ir patogumų gali žvalgytis po apartamentų nuomos skelbimus. Ši trumpalaikė nuoma Vilniuje – taip pat populiari ir pasirinkimas gana platus. Sumokėję triženklę sumą už nuomą, galėsite mėgautis erdviais ir stilingais kambariais, privatumu, įvairiais patogumais, tokiais kaip televizija, internetas ir kt. Yra galimybė išsinuomoti kambarius su burbuline vonia, pirtimi ir baseinu, tačiau jų kaina dar didesnė. Vilniaus širdyje įsikūrę viešbučiai yra itin patogioje vietoje – arti oro uosto, geležinkelio stoties.
Rezervuoti kambarį galite tiesiog internetu arba telefonu. Kai kuriose interneto svetainėse galima pasirinkti norimą mokėti pinigų sumą, nuomojamo ploto dydį bei kambarių skaičių ir sistema automatiškai parinks Jums tinkamiausius variantus.
Jei Jus domina trumpalaikėnuoma Vilniuje kitu tikslu – norite suorganizuoti renginį, taip pat galite rasti daugybę patrauklių pasiūlymų. Priklausomai nuo žmonių skaičiaus, renginio progos, finansavimo galimybių galite pasirinkti norimą pobūvių salę. Ar tai bus tiesiog kukli salė šventinei vakarienei, ar puošnią menę primenanti vieta, ar jauki kaimo turizmo sodyba – viskas priklauso nuo Jūsų pasirinkimo.

Ko gero daugelis ieškome paties geriausio nuomos varianto – prieinamos kainos, patogaus privažiavimo, jaukios aplinkos, malonių nuomininkų, erdvių patalpų ir t. t. Todėl nuomos paieškos kartais gali užtrukti. Rinktis verta, bet kaip ir visur „kas pirmesnis, tas gudresnis“, tad radę tinkamą variantą, nesnauskite, kad trumpalaikė nuoma Vilniuje nesukeltų nepatogumų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą